Wspólny rachunek liczony raz
Jeśli dostępy udostępniają ten sam rozpoznany rachunek, jego saldo i historia są liczone raz. Usunięcie dostępu nie wpływa na pozostałe dostępy. Rachunki nadal dostępne przez inne dostępy zachowują historię i Twoje zmiany.
Niektóre banki mogą unieważnić wcześniejszą zgodę po nowym logowaniu. Wtedy zobaczysz, który dostęp wymaga odnowienia. Wcześniej pobrana historia pozostaje dostępna.
Zacznij śledzić swoje finanse z Martia
Połącz konto bankowe i automatycznie śledź wydatki, sprawdzaj, na co idą pieniądze, i analizuj trendy — wszystko w jednym miejscu.
Zacznij teraz